TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE​

Vizitarea sau folosirea site-ului www.firmeon.ro („Site-ul”, „FirmeON.ro”, „FirmeON”) precum si a serviciilor oferite clientilor prin intermediul acestuia („Serviciile”) implica consultarea si acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate in Termenii si Conditiile de mai jos. In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati pe adresa de email office@firmeon.ro.

 1. Descriere

FirmeON.ro este un site care ofera servicii de consultanta pentru infiintarea si modificarea unei firme la Oficiul National al Registrului Comertului, precum si alte servicii de consultanta conexe.

www.firmeon.ro este un serviciu online administrat de EXODIGITAL SRL, cu sediul social in Mun. Cluj-Napoca, Str. Mircea Eliade, Nr.36B, Demisol, ap.14, Județul Cluj, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/3923/2019, CUI RO39998730, Capital Social 800 RON, avand contul nr. IBAN: RO24INGB0000999908429100 deschis la ING Bank.

 Informațiile furnizate pe acest site sunt destinate numai informațiilor generale și nu ar trebui să fie considerate exacte. Deși echipa noastra depune toate diligentele pentru compilarea și întreținerea acestui site actualizat și utilizează surse de încredere, nu putem garanta corectitudinea sau exhaustivitatea informațiilor oferite. Prin urmare FirmeON.ro nu este răspunzător pentru nicio informație inactivă sau incompletă.

Continutul site-ului nostru nu trebuie considerat consultanta legala sau fiscala. În nici un caz firmeon.ro nu va fi răspunzător pentru daune directe, indirecte, incidentale, punitive sau consecvente de orice natură, în ceea ce privește continutul site-ului nostru sau a emailurilor catre utilizatori.

2. Solicitarea Serviciilor

2.1 Solicitarea serviciilor de înființare și modificare firmă (SRL/PFA), obținere cod TVA intracomunitar și obținere cod EORI

Serviciile de înființare și modificare firmă (SRL/PFA), obținere cod TVA intracomunitar și obținere cod EORI sunt oferite de societatea EXODIGITAL SRL. Pentru a solicita aceste servicii,  vă rugăm sa completati formularul de contact din pagina dedicată serviciului dorit. Prin completarea formularului de contact cu datele dumneavoastră, vă dați acordul ca datele furnizate să fie transmise și prelucrate de către EXODIGITAL SRL,  exclusiv cu scopul prestării serviciilor solicitate de către dumneavoastră. După transmiterea formularului, veti fi contactat de un angajat sau colaborator FirmeON. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti. Restul documentelor necesare in vederea infiintarii si/sau modificarii unei firme la Oficiul National al Registrului Comertului urmeaza a fi stabilite in functie de specificul situatiei si transmise in mod electronic sau fizic.

Transmiterea formularului de contact nu se consideră angajament al serviciilor decât după momentul semnării contractului de prestări servicii și/sau achitării onorariului stabilit între părți.

Societatea EXODIGITAL SRL poate încheia contracte de colaborare, reprezentare și asistență juridică cu juriști și cabinete de avocat în vederea redactării de cereri și documente necesare îndeplinirii serviciilor de înființare și modificare a unei firme, precum și în vederea depunerii, transmiterii și ridicării oricăror documente și cereri de la Oficiul Național al Registrului Comerțului (inclusiv subsidiarele sale județene și locale), necesare pentru îndeplinirea contractului încheiat între părți. 

2.2. Solicitarea serviciilor de contabilitate, depunere declarație unică și consultanță fonduri europene

Site-ul firmeon.ro intermediază serviciile de contabilitate, depunere a declarației unice și consultanță accesare fonduri europene către parteneri externi, societăți de contabilitate și expertiză contabilă acreditate CECCAR. Societatea FIRMEON.RO SRL nu furnizează servicii de contabilitate, depunere a declarației unice sau de consultanță fiscală. Pentru a solicita servicii de contabilitate sau depunere declarație unică oferite de către partenerii FIRMEON.RO, vă rugăm să completați formularul de contact din pagina dedicată serviciului dorit. Prin completarea formularului de contact cu datele dumneavoastră, vă dați acordul ca datele furnizate să fie transmise și prelucrate de către partenerii EXODIGITAL SRL, exclusiv cu scopul prestării serviciilor solicitate de către dumneavoastră. După transmiterea formularului, veti fi contactat de partenerii FIRMEON.RO pentru a discuta detaliat despre serviciile solicitate.

Transmiterea formularului de contact nu se consideră angajament al serviciilor decât după momentul semnării contractului de prestări servicii și/sau achitării onorariului stabilit între părți.

 3. Plata Serviciilor

Plata pentru serviciile oferite de FirmeON se face in lei, prin virament bancar sau plata online, inainte ca dosarul complet aferent serviciilor solicitate sa fie depus la Oficiul National al Registrului Comertului, sau transmis clientului in mod electronic sau fizic, dar nu inainte de primirea tuturor documentelor solicitate in vederea intocmirii dosarului. FirmeON.ro emite si transmite clientilor sai in mod electronic sau fizic factura aferenta serviciilor solicitate si prestate inainte de depunerea dosarului la Oficiul National al Registrului Comertului.

Plata pentru serviciile intermediate de FirmeON se face direct către partenerii acestuia, în baza facturii fiscale emise pentru serviciile prestate. 

4. Locul prestării serviciilor

Serviciile prezentate pe site-ul www.firmeon.ro sunt prestate la distanță. În cadrul colaborării la distanță dintre client și societatea EXODIGITAL SRL, comunicarea are loc telefonic, prin e-mail și/sau prin intermediul aplicațiilor de chat. De asemenea, transmiterea documentelor între societatea EXODIGITAL SRL și client (documentele pe care clientul le pune la dispoziția societății EXODIGITAL SRL în vederea prestării serviciilor, precum și documentele întocmite în vederea îndeplinirii obiectului contractului de către EXODIGITAL SRL) se transmit electronic, prin e-mail și/sau prin intermediul aplicațiilor de chat.

În conformitate cu Art. 5, alin (1), lit. g) din Legea 129/2019 pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, Prestatorul este entitate raportoare, care are obligația de a aplica măsuri de cunoaștere a clientelei cu scopul identificării clientului și verificării identității acestuia, precum și pentru identificarea beneficiarului real, conform Art. 11, alin (1) din Legea 129/2019.

În cazul persoanelor fizice, identificarea clienților și a beneficiarilor reali cuprinde cel puțin toate datele de stare civilă prevăzute în documentele de identitate prevăzute de lege, iar în cazul persoanelor juridice cel puțin datele cuprinse în actele constitutive sau certificatul de înmatriculare şi datele reprezentantului legal al persoanei juridice care încheie contractul conform Art. 15, alin. (1) din Legea 129/2019.

Prin transmiterea formularului de contact și semnarea contractului de prestări servicii, clientul își dă acordul pentru identificarea sa la distanță și/sau electronic, prin mijloace de identificare electronică (semnătură electronică) sau orice alt proces de identificare sigur, la distanţă sau electronic, reglementat, recunoscut, aprobat sau acceptat de către Autoritatea pentru Digitalizarea României.

 

Societatea EXODIGITAL SRL are dreptul de a solicita clientului identificarea sa la distanță prin intermediul uneia sau mai multor astfel de metode (în conformitate cu politica internă de identificare a clientelei), precum: verificarea identității prin intermediul unui video call cu scopul atestării identității persoanei, în conformitate cu actul de identitate prezentat; alte metode, după caz.

 

5. Garantii si limitari

FirmeON.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site. Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. EXODIGITAL SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care www.firmeon.ro nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. EXODIGITAL SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. EXODIGITAL SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. EXODIGITAL SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

6. Hiperlink-uri

Site-ul www.firmeon.ro poate contine hiperlink-uri catre alte site-uri pe deplin independente de acesta. www.firmeon.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitati si nu ofera nici un fel de garantii privind integritatea, acuratetea sau autenticitatea datelor continute in aceste link-uri hipertext sau in alte site-uri, iar accesarea oricarui alt site din site-ul www.firmeon.ro se face pe propria dvs. raspundere.

7. Drepturi de autor

Design-ul, textele, grafica, structura, drepturile de proprietate  si toate informatiile de pe site-ul www.firmeon.ro sunt proprietatea exclusiva a EXODIGITAL SRL, cu sediul social in Mun. Cluj-Napoca, Str. Mircea Eliade, Nr.36B, Demisol, ap.14, Județul Cluj, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/3923/2019, CUI RO39998730. Orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, distribui, vinde sau modifica din continutul, datele, informatiile si materialele gasite pe site-ul nostru este strict interzisa fara acordul scris al reprezentantului FirmeON.ro S.R.L.

8. Reclamatii

Pentru orice tip de reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de email: office@firmeon.ro.

9. Raspundere limitata

www.firmeon.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitati pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite ca urmare a unei consecinte legate in orice fel de accesul dvs. la site-ul www.firmeon.ro, incluzand, fara a se limita la, orice pierdere sau paguba cauzata de virusi ce va pot afecta calculatorul sau datorita increderii dvs. in informatia provenita prin intermediul site-ului www.firmeon.ro.

10. Litigiile

Prin vizualizarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta faptul ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si EXODIGITAL SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre EXODIGITAL SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari la acesti Termeni si Conditii precum si orice modificari la site-ul www.firmeon.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Pentru reclamatii catre ANPC va rugam sa folositi acest link: https://anpc.ro/

Pentru solutionarea litigiilor va rugam sa folositi acest link: https://ec.europa.eu/info/policies/consumers_en

Data ultimei actualizari 02.04.2021