TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE​

Vizitarea sau folosirea site-ului www.firmeon.ro („Site-ul”, „FirmeON.ro”, „FirmeON”) precum si a serviciilor oferite clientilor prin intermediul acestuia („Serviciile”) implica consultarea si acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate in Termenii si Conditiile de mai jos. In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati pe adresa de email [email protected]

 1. Descriere

FirmeON.ro este un site care ofera servicii de consultanta pentru infiintarea si modificarea unei firme la Oficiul National al Registrului Comertului, precum si alte servicii de consultanta conexe.

www.firmeon.ro este un serviciu online administrat de FirmeON.ro S.R.L., cu sediul social in Cluj-Napoca, Str. Mircea Eliade, nr 36B, Judet Cluj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului J22/2738/2018, CUI RO 39998730, avand contul nr. IBAN: RO24INGB0000999908429100 deschis la ING Bank.

 Informațiile furnizate pe acest site sunt destinate numai informațiilor generale și nu ar trebui să fie considerate exacte. Deși echipa noastra depune toate diligentele pentru compilarea și întreținerea acestui site actualizat și utilizează surse de încredere, nu putem garanta corectitudinea sau exhaustivitatea informațiilor oferite. Prin urmare FirmeON.ro nu este răspunzător pentru nicio informație inactivă sau incompletă.

Continutul site-ului nostru nu trebuie considerat consultanta legala sau fiscala. În nici un caz firmeon.ro nu va fi răspunzător pentru daune directe, indirecte, incidentale, punitive sau consecvente de orice natură, în ceea ce privește continutul site-ului nostru sau a emailurilor catre utilizatori.

 2. Procesare Comada

Daca doriti sa comandati un serviciu de pe site-ul www.firmeon.ro trebuie sa completati formularul de contact cu datele solicitate si in cel mai scurt timp veti fi contactat de un angajat FirmeON. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti. Restul documentelor necesare in vederea infiintarii si/sau modificarii unei firme la Oficiul National al Registrului Comertului urmeaza a fi stabilite in functie de specificul situatiei si transmise in mod electronic sau fizic.

Orice solicitare din partea clientilor nu va fi considerata ca angajament al serviciilor nostre decat dupa momentul achitarii onorariului nostru.

 3. Plata Serviciilor

Plata pentru serviciile oferite de FirmeON se face in lei, prin virament bancar sau plata online, inainte ca dosarul complet aferent serviciilor solicitate sa fie depus la Oficiul National al Registrului Comertului, sau transmis clientului in mod electronic sau fizic, dar nu inainte de primirea tuturor documentelor solicitate in vederea intocmirii dosarului. FirmeON.ro emite si transmite clientilor sai in mod electronic sau fizic factura aferenta serviciilor solicitate si prestate inainte de depunerea dosarului la Oficiul National al Registrului Comertului.

 4. Garantii si limitari

FirmeON.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site. Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. FirmeON.ro S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care www.firmeon.ro nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. FirmeON.ro S.R.L. isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. FirmeON.ro S.R.L. isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. FirmeON.ro S.R.L. nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

 5. Hiperlink-uri

Site-ul www.firmeon.ro poate contine hiperlink-uri catre alte site-uri pe deplin independente de acesta. www.firmeon.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitati si nu ofera nici un fel de garantii privind integritatea, acuratetea sau autenticitatea datelor continute in aceste link-uri hipertext sau in alte site-uri, iar accesarea oricarui alt site din site-ul www.firmeon.ro se face pe propria dvs. raspundere.

 6. Drepturi de autor

Design-ul, textele, grafica, structura, drepturile de proprietate  si toate informatiile de pe site-ul www.firmeon.ro sunt proprietatea exclusiva a FirmeON.ro S.R.L cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Mircea Eliade, nr 36B, Judet Cluj, si avand CUI RO 39998730 si J12/3923/2019. Orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, distribui, vinde sau modifica din continutul, datele, informatiile si materialele gasite pe site-ul nostru este strict interzisa fara acordul scris al reprezentantului FirmeON.ro S.R.L.

 7. Reclamatii

Pentru orice tip de reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de email: [email protected]

 8. Raspundere limitata

www.firmeon.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitati pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite ca urmare a unei consecinte legate in orice fel de accesul dvs. la site-ul www.firmeon.ro, incluzand, fara a se limita la, orice pierdere sau paguba cauzata de virusi ce va pot afecta calculatorul sau datorita increderii dvs. in informatia provenita prin intermediul site-ului www.firmeon.ro.

 8. Raspundere limitata

www.firmeon.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitati pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite ca urmare a unei consecinte legate in orice fel de accesul dvs. la site-ul www.firmeon.ro, incluzand, fara a se limita la, orice pierdere sau paguba cauzata de virusi ce va pot afecta calculatorul sau datorita increderii dvs. in informatia provenita prin intermediul site-ului www.firmeon.ro.

 9. Litigiile

Prin vizualizarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta faptul ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si FirmeON.ro S.R.L.. In cazul unor eventuale conflicte intre FirmeON.ro S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari la acesti Termeni si Conditii precum si orice modificari la site-ul www.firmeon.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.