fbpx

Cea mai simplă metodă de înființare SRL

Înființează un SRL de oriunde, în 2-3 zile, și apucă-te mai repede de treabă. Se poate și fără birocrație.

Infiintare firma imagine principala

Clienții noștri ne aleg pentru că...

Oferim servicii care depășesc așteptările

Rapid, de oriunde din România

Îți înființezi SRL de acasă, de pe telefonul tău. Scanezi actele solicitate cu telefonul iar noi îți pregătim dosarul de înființare SRL și îl depunem electronic la Registrul Comerțului din județul tău.

Fără timp de așteptare! Procesăm actele în ziua în care le primim și depunem dosarul imediat ce ne trimiți actele semnate. Dacă ne trimiți astăzi toate actele solicitate, noi tot astăzi îți pregătim și îți depunem dosarul iar în 2-3 zile primești certificatul de înregistrare.

servicii rapide
infiintare firma cu firmeon

Simplu + Digital in 3 Pași

Am simplificat birocrația în 3 pași. Îți spunem, pas cu pas, ce acte să ne trimiți. Timpul pe care l-ai fi pierdut cu drumurile la consultanți și Registru îl poți folosi acum într-un mod mai plăcut și mai productiv.

Îmbinăm digitalul cu umanul. Oferim proces digital de înființare SRL în 3 pași, și consultanță telefonică pe tot procesul.

Prețuri corecte, cu plată la depunere

Plătești un preț corect pentru valoarea serviciilor oferite, fără taxe ascunse. Achiți factura abia când actele sunt gata de depunere, nu înainte.

Satisfacția clienților noștri este cea mai importantă. Dacă în orice moment ești nemulțumit de colaborarea cu noi, poți renunța, fără nicio consecință. Tocmai de asta nici nu îți cerem banii de la început :-).

beneficii cu firmeon

Nu știi ce ai de făcut după înființare?

Îți oferim 1 Lună de consultanță gratuită.

Onorariul perceput pentru înființarea unui SRL cu mai mult de doi asociați crește cu 50 RON pentru fiecare asociat în plus. 

test azi2Asset 2AAAA

are un rating  Excelent

Oferim servicii pe care alții nu le oferă

Consultanță post-înființare. Zero timp de așteptare. Onorariu fix. Plată la depunere.

Înființare SRL cu FirmeON
Alte servicii de înființare SRL
da
Înființezi și modifici o firmă de oriunde.
nu
Trebuie să fii în orașul unde înființezi sau modifici firma.
da
Scanezi documentele și le trimiți pe email sau whatsapp.
nu
Trebuie să faci copii după documente sau să le duci personal, în original.
da
Procesăm actele și depunem dosarul în aceeași zi. Fără timp de așteptare.
nu
Actele nu se procesează în aceeași zi, ci în decurs de câteva zile.
da
Onorariu înființare SRL 400 RON.
nu
Onorarii de înființare mai mari de 400 RON.
da
Onorariu fix de înființare, fără taxe surpriză, indiferent de situație.
nu
Se percep taxe extra pentru redactarea Contractului de Comodat și a altor documente.
da
Plătești abia la depunere.
nu
Plătești cel puțin 50% avans la semnarea contractului.
da
1 Lună de consultanță post-înființare gratuită.
nu
Fără consultanță post-înființare, sau contra cost.
da
Monitorizăm noi stadiul dosarului, te anunțăm când poți ridica actelesau ți le trimitem prin poștă.
nu
Monitorizezi singur stadiul dosarului și ridici actele când sunt gata.
da
Oferim servicii post-înființare, precum obținerea codului intracomunitar de TVA.
nu
Fără servicii post-înființare.

Tot ce trebuie să știi despre înființare SRL

1. Orice SRL trebuie să aibă un sediu social, aceasta fiind adresa oficială a SRL-ului. Sediul social poate fi stabilit:

– într-o locuință (proprie sau a altcuiva) 
– în alt spațiu închiriat sau pentru care ți se acordă drept de folosință cu titlu gratuit

– la cabinetul unui avocat, cu care vei încheia un contract de asistență juridică. Găzduirea sediului social este recomandată doar ca ultimă variantă, întrucat este mai costisitoare, limitativă (nu se pot autoriza codurile CAEN la sediu) și temporară (contractele se încheie de regulă pe 1 an).

Odată ce ai stabilit unde va fi sediul social, va fi necesar să închei un Contract de închiriere (dacă vei plăti o sumă de bani pentru a folosi spațiul) sau un Contract de Comodat (dacă vei putea folosi spațiul respectiv gratuit) între proprietarul spațiului și SRL-ul tău. Chiar dacă proprietarul spațiului ești tu, va fi necesar să închei un Contract de Comodat între tine și SRL. De aceste lucruri se ocupă echipa FirmeON, însă este bine să știi de la început astfel încât să decizi unde vei stabili sediul social al SRL-ului.

2. Pentru ca SRL-ul să poată desfășura o activitate economică, este necesară autorizarea la Registrul Comerțului a codurilor CAEN aferente activităților respective. În funcție de locul unde vei desfășura activitatea, codurile CAEN pot fi autorizate la sediul social, la un punct de lucru sau la terți (dacă vei desfășura activitățile în alte locații, spre exemplu la adresa clienților). Acest aspect îl vei discuta mai pe larg cu consultantul FirmeON.

3. Un SRL nou-înființat este neplătitor de TVA. Devii în mod obligatoriu plătitor de TVA atunci când cifra de afaceri depășește 300.000 RON/an. Poți, de asemenea, opta să devii plătitor de TVA chiar dacă ai o cifră de afaceri mai mică, prin depunerea unei declarații la ANAF.

Pentru înființarea unui SRL ai nevoie doar de două acte:

1. Copie după actul de identitate

2. Document care atestă dreptul de proprietate asupra spațiului cu destinație sediu social (de exemplu,  Titlu de proprietate/Certificat de moștenitor/Extras de Carte Funciară, etc.)

Atunci când înființezi un SRL, intervin patru tipuri de costuri:

1. Costuri Notariale – pentru întocmirea unei Procuri prin care ne împuternicești să depunem dosarul pentru tine la Registrul Comerțului. Costurile sunt în funcție de tarifele percepute de biroul notarial — aproximativ 50 lei. 

2. Taxe percepute de ONRC – 122 lei pentru publicarea în Monitorul Oficial.

3. Depunerea Capitalului Social – minim 200 lei, care pot fi depuși la orice banca. Acești bani rămân în contul bancar al firmei și pot fi folosiți ulterior.

4. Onorariul FirmeON – 400 lei pentru consultanță, întocmirea documentației și depunerea dosarului online la Registrul Comerțului.

Astfel, costurile totale la înființarea unui SRL cu FirmeON sunt:

     50 lei Costuri Notariale (aproximativ)
+ 200 lei Capitalul Social
+ 122 lei Taxe Registrul Comerțului
+ 400 lei Onorariul FirmeON

= 772 LEI

1. Să îți găsești un contabil – contabilitatea unui SRL este destul de complexă, ai obligația depunerii la timp a declarațiilor fiscale, motiv pentru care va trebui să colaborezi cu un contabil care să țină evidența contabilă, să depună declarațiile la ANAF, și care să te îndrume atunci când ai nelămuriri. 

2. Să îți iei Registrul Unic de Control de la ANAF (cost 30 de lei) – acest registru este necesar pentru ca un control să poată fi efectuat. În cazul în care ai un control și tu nu ai acest registru, vei primi amendă.

3. Să mergi la banca unde ai depus capitalul social pentru a transforma contul de capital social într-un cont curent. Dacă te-ai razgandit și nu mai vrei să deschizi un cont bancar la banca unde ai depus capitalul social, îl poți închide și deschide un cont curent la altă bancă. Important este ca firma ta să aibă un cont bancar. 

5. Să îți alegi un program de facturare – există o serie de soluții pe piață, unele fiind chiar gratuite. Un program de facturare te va ajuta să emiți facturi într-un mod simplu și rapid, fiind totodată sigur că sunt și corecte din punct de vedere legislativ.

6. Odată cu alegerea programului de facturare, va trebui să emiți o decizie de facturare. În această decizie numești o persoană responsabilă cu facturarea în firmă, stabilești ce serie vei folosi pe facturi și de la ce număr vei începe facturarea.

7. Să obții un cod special de TVA – dacă știi sau preconizezi că vei lucra cu firme din UE sau că vei achiziționa servicii din UE.

FirmeON îți oferă consultanță și servicii post-înființare SRL complete, ce includ alegerea programului de facturare, obținerea Registrului Unic de Control de la ANAF, a codului intracomunitar de TVA, și multe altele.

Înființare SRL în 3 pași

Pasul 1 infiintare SRL sau PFA

Pasul 1

Completează formularul de contact sau contactează-ne la 0784 772 224

in toata romania

Pasul 2

Ne trimiți documentele solicitate pe email sau whatsapp

dosar electronic Registrul Comerțului

Pasul 3

Îți pregătim dosarul de înființare și îl depunem electronic la Registru Comerțului

Ce spun clienții noștri

“Made my life so much easier considering that I'm not currently in Romania. Very responsive, and serious about their work. The process worked exactly as advertised.”

Alin Popa

“Servicii de calitate! Mi-au rezolvat totul de la distanta. In aproximativ 3 zile, firma a fost activa. Foarte profesionisti! Recomand cu toata increderea! 👏”

Vali Ghiurca

“Without FirmeON, the process of setting up my SRL in Romania would have been incredibly hard.They were always responsive, explained each step in simple terms and provided support throughout. This makes a big difference for someone like me, who is not proficient with the language and does not know Romanian trade legislation at all.Thank you for such great service!”

David Saltares Márquez

“Am doar cuvinte de lauda pentru FirmeON. Au fost foarte prompti in a ma ajuta cu infiintarea unui PFA (a 3a zi am avut actele) si foarte amabili si binevoitori in a-mi oferi suportul de care am avut nevoie dupa. Apelati cu incredere la serviciile lor!”

Adelin Ardelean

“Printre cei mai profesioniști oameni cu care am lucrat in viața mea! Multe mulțumiri pentru serviciile dumneavoastră.”

Trascaian Petru Vasile

“Unul dintre cele mai bune servicii cu care am avut avut de-a face, atat in Romania cat si in strainatate. Am avut "un milion" de intrebari si la toate am primit raspuns. Raspunsurile au fost clare, tratate cu rabdare si detaliate. Totul a fost online (+1 telefon) si raspunsurile au venit in scurt timp. Sunt foarte buni in ceea ce fac, au avut variante, exemple si sfaturi astfel incat sa pot alege informat si sa se rezolve situatia cat mai eficient. Preturile sunt *mega* bune pentru calitatea serviciilor si timpul alocat. Recomand FirmeOn din toata inima: moderni, profesionisti, placuti, rapizi.”

Vili Xander

“Very professional and helpfull. I will strongly recommend them.”

Baber Khan

“Servicii profesioniste din orice punct de vedere. Inainte de a apela la aceasta firma, am studiat piata si am discutat si cu concurenta, insa, nimeni nu a reusit sa ma convinga sa colaborez cu ei. Intr-un final, am reusit sa dau peste FirmeON, unde am primit tot suportul necesar si toata increderea lor. Va multumesc!”

Ionescu Alexandru

“Pretul foarte mic pt ajutorul oferit in redactarea documentelor si consultanta. Cunostinte foarte bune in ceea ce priveste legislatia si birocratia. (Eu i-am contactat pt deschidere Srl) Profesionalism pe durata intregului proces. Persoana de contact a fost prompta si mereu cu raspunsuri si sfaturi foarte bune. Recomand!”

Ana Stăgărescu

“Sunt foarte multumita de serviciile lor, este o firma de incredere cu consultanti profesionisti. Comunicare eficienta prin telefon si email, promptitudine. Intocmirea dosarului pentru infiintare PFA - 1 zi de lucru (aceeasi zi de la primul contact). Dosarul a fost acceptat din prima.”

Csilla Péter

“Seriozitate & Profesionalism! Te ajuta cu orice ai nevoie iar dupa ce ai firma up and running iti ofera in continuare suport! Recomand cu incredere!”

George Gabriel Jurma

“Niste profesioniști! Am avut plăcerea de a lucra cu ei si mi au depășit așteptările! In 2 zile de la depunere am primit pfa ul. Comunicare foarte ușoară și ajutor la orice neclaritate. recomand cu incredere!!!”

Alain Cipriano

Ai întrebări?

Suntem aici pentru tine. Contactează-ne.

infiintare srl si pfa contact