fbpx

Cea mai simplă metodă de înființare PFA

Înființează un PFA de oriunde, în 2-3 zile, și apucă-te mai repede de treabă. Se poate și fără birocrație.

Infiintare firma imagine principala

Clienții noștri ne aleg pentru că...

Oferim servicii care depășesc așteptările

Rapid, de oriunde din România

Îți înființezi PFA de acasă, de pe telefonul tău. Scanezi actele solicitate cu telefonul iar noi îți pregătim dosarul de înființare PFA și îl depunem electronic la Registrul Comerțului din județul tău.

Fără timp de așteptare! Procesăm actele în ziua în care le primim și depunem dosarul imediat ce ne trimiți actele semnate. Dacă ne trimiți astăzi toate actele solicitate, noi tot astăzi îți pregătim și îți depunem dosarul iar în 2-3 zile primești certificatul de înregistrare.

servicii rapide
infiintare firma cu firmeon

Simplu + Digital in 3 Pași

Am simplificat birocrația în 3 pași. Îți spunem, pas cu pas, ce acte să ne trimiți. Timpul pe care l-ai fi pierdut cu drumurile la consultanți și Registru îl poți folosi acum într-un mod mai plăcut și mai productiv.

Îmbinăm digitalul cu umanul. Oferim proces digital de înființare PFA în 3 pași, și consultanță telefonică pe tot procesul.

Prețuri corecte, cu plată la depunere

Plătești un preț corect pentru valoarea serviciilor oferite, fără taxe ascunse. Achiți factura abia când actele sunt gata de depunere, nu înainte.

Satisfacția clienților noștri este cea mai importantă. Dacă în orice moment ești nemulțumit de colaborarea cu noi, poți renunța, fără nicio consecință. Tocmai de asta nici nu îți cerem banii de la început :-).

beneficii cu firmeon

Nu știi ce ai de făcut după înființare?

Îți oferim 1 Lună de consultanță gratuită.

test azi2Asset 2AAAA

are un rating  Excelent

Oferim servicii pe care alții nu le oferă

Consultanță post-înființare. Zero timp de așteptare. Onorariu fix. Plată la depunere.

Înființare PFA cu FirmeON
Alte servicii de înființare PFA
da
Înființezi și modifici o firmă de oriunde.
nu
Trebuie să fii în orașul unde înființezi sau modifici firma.
da
Scanezi documentele și le trimiți pe email sau whatsapp.
nu
Trebuie să faci copii după documente sau să le duci personal, în original.
da
Procesăm actele și depunem dosarul în aceeași zi. Fără timp de așteptare.
nu
Actele nu se procesează în aceeași zi, ci în decurs de câteva zile.
da
Onorariu înființare PFA 300 RON.
nu
Onorarii de înființare mai mari de 300 RON.
da
Onorariu fix de înființare, fără taxe surpriză, indiferent de situație.
nu
Se percep taxe extra pentru redactarea Contractului de Comodat și a altor documente.
da
Plătești abia la depunere.
nu
Plătești cel puțin 50% avans la semnarea contractului.
da
1 Lună de consultanță post-înființare gratuită.
nu
Fără consultanță post-înființare, sau contra cost.
da
Monitorizăm noi stadiul dosarului, te anunțăm când poți ridica actelesau ți le trimitem prin poștă.
nu
Monitorizezi singur stadiul dosarului și ridici actele când sunt gata.
da
Oferim servicii post-înființare, precum depunerea Declarației Unice, cod intracomunitar de TVA.
nu
Fără servicii post-înființare.

Tot ce trebuie să știi despre înființare PFA

1. Denumirea unui PFA este formată din numele și prenumele titularului sau din numele si inițiala prenumelui titularului, la care se adaugă sintagma “Persoană Fizică Autorizată”.

Dacă există deja un PFA cu același nume, se va adăuga inițiala prenumelui tatălui sau a mamei.

Spre exemplu, un PFA se poate numi:
– Popescu Ion Persoană Fizică Autorizată
– Popescu I Persoană Fizică Autorizată
– Popescu M. Ion Persoană Fizică Autorizată, presupunând în acest caz că inițiala prenumelui tatălui este M.

2. Orice PFA trebuie să aibă un sediu profesional, aceasta fiind adresa oficială a PFA-ului. Sediul profesional poate fi stabilit:

– într-o locuință (proprie sau a altcuiva) 
– în alt spațiu închiriat sau pentru care ți se acordă drept de folosință cu titlu gratuit

Odată ce ai stabilit unde va fi sediul profesional, va fi necesar să închei un Contract de închiriere (dacă vei plăti o sumă de bani pentru a folosi spațiul) sau un Contract de Comodat (dacă vei putea folosi spațiul respectiv gratuit) între proprietarul spațiului și PFA-ul tău. Chiar dacă proprietarul spațiului ești tu, va fi necesar să închei un Contract de Comodat între tine și PFA. De aceste lucruri se ocupă echipa FirmeON, însă este bine să știi de la început astfel încât să decizi unde vei stabili sediul profesional al PFA-ului.

3. Pentru ca PFA-ul să poată desfășura o activitate economică, este necesară autorizarea la Registrul Comerțului a codurilor CAEN aferente activităților respective. În funcție de locul unde vei desfășura activitatea, codurile CAEN pot fi autorizate la sediul profesional, la un punct de lucru sau la terți (dacă vei desfășura activitățile în alte locații, spre exemplu la adresa clienților). Acest aspect îl vei discuta mai pe larg cu consultantul FirmeON.

Pentru înființarea unui PFA ai nevoie doar de trei acte:

1. Copie după actul de identitate

2. Document care atestă dreptul de proprietate asupra spațiului cu destinație sediu profesional (de exemplu,  Titlu de proprietate/Certificat de moștenitor/Extras de Carte Funciară, etc.)

3. Document care atestă pregătirea profesională sau experiența de muncă în domeniul vizat

Registrul Comerțului nu percepe taxe la înființare PFA. Astfel, atunci când înființezi un PFA intervin doar două tipuri de costuri:

1. Costuri Notariale – pentru întocmirea unei Procuri prin care ne împuternicești să depunem dosarul pentru tine la Registrul Comerțului. Costurile sunt în funcție de tarifele percepute de biroul notarial — aproximativ 50 lei.

2. Onorariul FirmeON – 300 lei pentru consultanță, întocmirea documentației și depunerea dosarului online la Registrul Comerțului.

Astfel, costurile totale la înființarea unui PFA cu FirmeON sunt:

   50 lei Costuri Notariale (aproximativ)
+ 300 lei Onorariul FirmeON

= 350 LEI

1. Să obții un cod special de TVA – dacă vei lucra cu firme din UE sau vei achiziționa servicii din UE.

2. Să te înregistrezi in Spațiul Privat Virtual (SPV) ANAF , acolo unde vei putea depune Declarația Unică.

3. Să depui Declarația Unică în maxim 30 de zile de la înființarea PFA-ului – în Declarația Unică vei trece venitul total estimat și cheltuielile totale estimate din activitatea PFA-ului, pentru anul în curs.

FirmeON îți oferă servicii post-înființare PFA complete, ce includ obținerea codului de TVA, înregistrarea în SPV ANAF, completarea și depunerea Declarației Unice.

Despre obligațiile unui PFA după înființare poți citi mai multe aici.

Înființare PFA în 3 pași

Pasul 1 infiintare SRL sau PFA

Pasul 1

Completează formularul de contact sau contactează-ne la 0784 772 224

in toata romania

Pasul 2

Ne trimiți documentele solicitate pe email sau whatsapp

dosar electronic Registrul Comerțului

Pasul 3

Îți pregătim dosarul de înființare și îl depunem electronic la Registrul Comerțului

Ce spun clienții noștri

“Made my life so much easier considering that I'm not currently in Romania. Very responsive, and serious about their work. The process worked exactly as advertised.”

Alin Popa

“Servicii de calitate! Mi-au rezolvat totul de la distanta. In aproximativ 3 zile, firma a fost activa. Foarte profesionisti! Recomand cu toata increderea! 👏”

Vali Ghiurca

“Without FirmeON, the process of setting up my SRL in Romania would have been incredibly hard.They were always responsive, explained each step in simple terms and provided support throughout. This makes a big difference for someone like me, who is not proficient with the language and does not know Romanian trade legislation at all.Thank you for such great service!”

David Saltares Márquez

“Am doar cuvinte de lauda pentru FirmeON. Au fost foarte prompti in a ma ajuta cu infiintarea unui PFA (a 3a zi am avut actele) si foarte amabili si binevoitori in a-mi oferi suportul de care am avut nevoie dupa. Apelati cu incredere la serviciile lor!”

Adelin Ardelean

“Printre cei mai profesioniști oameni cu care am lucrat in viața mea! Multe mulțumiri pentru serviciile dumneavoastră.”

Trascaian Petru Vasile

“Unul dintre cele mai bune servicii cu care am avut avut de-a face, atat in Romania cat si in strainatate. Am avut "un milion" de intrebari si la toate am primit raspuns. Raspunsurile au fost clare, tratate cu rabdare si detaliate. Totul a fost online (+1 telefon) si raspunsurile au venit in scurt timp. Sunt foarte buni in ceea ce fac, au avut variante, exemple si sfaturi astfel incat sa pot alege informat si sa se rezolve situatia cat mai eficient. Preturile sunt *mega* bune pentru calitatea serviciilor si timpul alocat. Recomand FirmeOn din toata inima: moderni, profesionisti, placuti, rapizi.”

Vili Xander

“Very professional and helpfull. I will strongly recommend them.”

Baber Khan

“Servicii profesioniste din orice punct de vedere. Inainte de a apela la aceasta firma, am studiat piata si am discutat si cu concurenta, insa, nimeni nu a reusit sa ma convinga sa colaborez cu ei. Intr-un final, am reusit sa dau peste FirmeON, unde am primit tot suportul necesar si toata increderea lor. Va multumesc!”

Ionescu Alexandru

“Pretul foarte mic pt ajutorul oferit in redactarea documentelor si consultanta. Cunostinte foarte bune in ceea ce priveste legislatia si birocratia. (Eu i-am contactat pt deschidere Srl) Profesionalism pe durata intregului proces. Persoana de contact a fost prompta si mereu cu raspunsuri si sfaturi foarte bune. Recomand!”

Ana Stăgărescu

“Sunt foarte multumita de serviciile lor, este o firma de incredere cu consultanti profesionisti. Comunicare eficienta prin telefon si email, promptitudine. Intocmirea dosarului pentru infiintare PFA - 1 zi de lucru (aceeasi zi de la primul contact). Dosarul a fost acceptat din prima.”

Csilla Péter

“Seriozitate & Profesionalism! Te ajuta cu orice ai nevoie iar dupa ce ai firma up and running iti ofera in continuare suport! Recomand cu incredere!”

George Gabriel Jurma

“Niste profesioniști! Am avut plăcerea de a lucra cu ei si mi au depășit așteptările! In 2 zile de la depunere am primit pfa ul. Comunicare foarte ușoară și ajutor la orice neclaritate. recomand cu incredere!!!”

Alain Cipriano

Ai întrebări?

Suntem aici pentru tine. Contactează-ne.

infiintare srl si pfa contact